ANTALYA (AA) - Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor'a 5-4 mağlup olan RAMS Başakşehir'in yardımcı antrenörü Mustafa Keçeli, yaptıkları hataların farkında olduklarını ifade ederek, "Ligi ilk 5 içerisinde bitirme hedefimiz var." dedi.

Keçeli, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça ofansif bir sistemle çıktıklarını ve 4 gol bulduklarını söyledi.

İki kere geriye düşmelerine rağmen 3-2 öne geçtiklerini anlatan Keçeli, bu süreçte kendilerine yakışmayan goller yediklerini ifade etti.

Keçeli, "3-2'den sonra 3 tane yakaladığımız net pozisyon var. Bu arada 4'üncü golü bulabilirdik. Bir topumuz da direkten döndü. O sırada maçı koparabilirdik ama yapamadık. Daha sonra yediğimiz gollerle 5-4 mağlup olduk." diye konuştu.

Kalan maçlara bakacaklarını kaydeden Keçeli, "Yaptığımız hataların farkındayız, bunları düzelteceğiz. Ligi ilk 5 içerisinde bitirme hedefimiz var. Önümüzde Samsunspor maçı var, şimdi tek hedefimiz ona hazırlanmak." diye konuştu.


Juventus'ta Kenan Yıldız'ın Torino'ya attığı gol, Serie A'da "Ocak ayının golü" seçildi Juventus'ta Kenan Yıldız'ın Torino'ya attığı gol, Serie A'da "Ocak ayının golü" seçildi





Kaynak: aa