İSTANBUL (AA) - Denizbank'ın desteklediği İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO), Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sahne alacak.

Enerjisa Enerji ve Öğretmen Ağı işbirliğiyle Öğretmen Esenliği Zirvesi düzenlendi Enerjisa Enerji ve Öğretmen Ağı işbirliğiyle Öğretmen Esenliği Zirvesi düzenlendi

Bankadan yapılan açıklamaya göre, 7 Mart'ta gerçekleştirilecek Dünya Kadınlar Günü temalı konserde orkestra, ulusal ve uluslararası başarılarıyla Türkiye'yi gururlandıran başkemancı Jülide Yalçın'a eşlik edecek.

Polonyalı şef Michał Nesterowicz yönetimindeki Orkestra, Maurice Ravel'in Pavane ve Tzigane, Jules Massenet'nin Meditation ve Sergey Rachmaninov'un Senfoni No:2 Mi Minör, Opus 27 eserlerini seslendirecek.

Kaynak: AA